Slot Video Star-Trek, Menembak Permainan Keseluruhan ke Games Malaysia Mega888 Gred Lain

Siri Star Trek ditayangkan di televisyen sejak saya kecil. Sebenarnya, ini adalah salah satu rancangan pilihan saya sepanjang masa dan saya pasti tahu bahawa saya bukan orang yang mempercayainya. Selama sekurang-kurangnya 40 dekad yang lalu, StarTrek telah disukai ramai di antara keseluruhan orang dan tahun kalendar yang lalu, ia telah membuat kejayaan setelah sektor perjudian WMS memperkenalkan mesin slot Star-Trek yang dilesenkan di bawah CBS Studios.

Peranti permainan baru ini telah mentakrifkan semula makna slotmachine. Sekiranya anda melihatnya untuk pertama kalinya, anda tidak akan merasakan ia adalah sistem slot di lokasi pertama! Malah permainannya sangat berbeza. Walaupun serupa dengan mesin slot konvensional dengan perasaan bahawa objektifnya adalah untuk memenangi pertandingan yang sesuai dengan simbol, mesin slot StarTrek berprestasi seperti permainan video.

Sebagai pemain, anda mesti terlebih dahulu menghasilkan nama pengguna, kemudian memilih keperibadian untuk menandakan anda. Keperibadian yang boleh dipilih mengandungi Kapten Kirk, Hikaru Sulu, Uhura, Scotty, Doctor McCoy dan Spock. Sebaliknya, pertandingan yang boleh dipilih berdasarkan episod umum yang sebenarnya dalam siri TV, misalnya “Trek Sepanjang Masa”, “Roti dan Sirkus”, “Masalah dengan Tribbles”, dan juga ” Terokai Dunia Baru “. Setiap sukan mempunyai koleksi skrin dan tahap ganjaran yang tersendiri, ada di antaranya yang khas sementara yang lain biasa untuk semua permainan.

Tambahan pula, setiap perlawanan adalah 5-gulungan dan ia mempunyai 25 slot baris. Beberapa mesin slot mega888 membolehkan anda melakukan dari 1-50 sen setiap caj. Anda juga boleh membuat keputusan untuk mempertaruhkan 10 kredit tambahan yang mungkin dapat menampung anda untuk mendapatkan ciri bonus yang disebut sebagai “Win Warp”. Perhatikan bahawa setiap perlawanan mempunyai ciri bonus yang ditangguhkan oleh logo permainan yang berbeza. Sebaik sahaja anda mengaktifkannya, anda mungkin akan diminta untuk memilih antara dua ciri bonus: memilih item atau sedikit kelainan percuma. Juga, setiap permainan mempunyai 3 darjah jackpot progresif yang akan anda perolehi sama ada anda mungkin berbaris 4, 3, atau bahkan 5 simbol jack pot.

Anda juga harus sedar juga bahawa jika ada beberapa permainan, anda mungkin hanya bermain dengan perlawanan “Research New-World” jika anda seorang pemain. Sekiranya anda akan beralih ke permainan tambahan, anda ingin memperoleh pingat sepanjang sesi permainan anda. Sekiranya anda melakukannya, anda akan dapat “membuka kunci” permainan lain. Inilah sebenarnya yang saya maksudkan ketika saya mendakwa ia bermain seperti permainan video dan bukannya mesin slot. Ia mempunyai sedikit arked untuknya. Sekarang anda membuat pingat setiap kali anda berjaya ke paparan tambah atau anda mendapat salah satu daripada banyak ciri khas. Pada setiap perlawanan, anda akan dimaklumkan mengenai pelbagai kejuaraan yang anda perlukan untuk menang untuk terus maju ke pertandingan seterusnya. Apa yang menjadikan mesin slot Star Trek lebih maju dan unik adalah bagaimana penyatuannya dengan teknik Adaptive WMS Gambling Industries. Teknologi ini membolehkan anda menyimpan pencapaian anda sendiri dari yang menyertai sesi ke sesi kedua dan mengumpulkan kord yang telah anda menangi sebelum ini untuk menghapuskan yang sepatutnya bermula sepanjang keuntungan setiap kali anda melakukan. Dengan semua atribut baru, apatah lagi popularitinya kerana kesan koleksi TV yang asli, permainan ini pasti akan membuat sesiapa sahaja terpikat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *