Majalah Nuts – Jalan menuju Hati Manusia

manusia

Majalah kacang dianggap sebagai salah satu jenisnya ketika ia mula diterbitkan. Ini melakar sejarah dengan menjadi majalah pemuda pertama yang keluar setiap minggu. Hari Khamis pada mulanya ditandakan sebagai hari penerbitan. Namun, ia segera berubah menjadi hari Selasa dan slogan pemasaran yang berkaitan dengannya mendapat populariti kerana memperingatkan wanita untuk tidak mengharapkan bantuan daripada lelaki mereka pada hari tertentu dalam seminggu.

Majalah lads adalah istilah yang bermaksud majalah yang melayani lelaki. Oleh itu, memilih langganan majalah kacang DOWNLOAD XE88 Android akan membolehkan anda mengintip dunia fantasi anda dan menikmati diri anda sepenuhnya. Namun, adalah salah untuk menilai majalah itu sebagai majalah girlie sahaja. Walaupun topik kanak-kanak perempuan muncul secara berkala, ia pasti bukan satu-satunya subjek majalah yang disebut kacang.

Mari kita lihat beberapa ciri biasa pada majalah kacang.

Permainan- Permainan kasino dan juga permainan poker dalam talian adalah salah satu cabutan terbesar versi majalah di web. Daya tarikan untuk membuat wang cepat tetap kuat dan kebanyakan pelanggan mengambil kesempatan dalam permainan tuah, minggu demi minggu.

Berita Sukan – Berita sukan dari seluruh dunia sering disiarkan. Sepanyol memenangi piala dunia adalah berita besar sekarang dan lelaki di seluruh UK dapat membaca tentang rancangan permainan dan nasib mereka serta analisis final. Ragbi, bola keranjang dan kriket juga dapat diserlahkan pada waktu yang sesuai.

Gaming- Berita dan ulasan mengenai permainan berasaskan web yang popular terbukti menjadi perhatian ramai lelaki dari semua peringkat umur. Maklumat teknikal mengenai memuat turun atau memainkannya dalam talian juga diterangkan secara terperinci.

Gadis- Sejumlah gambar menarik yang menampilkan gadis-gadis menarik adalah tarikan utama bagi kebanyakan lelaki. Gambar selebriti dan model bersama dengan gadis biasa yang mungkin anda temui di sudut jalan adalah ciri yang dilakukan secara beragama setiap minggu.

Berita Perjalanan- Lokasi menarik di seluruh dunia beserta gambarnya yang luar biasa juga menjadi sebahagian daripada setiap terbitan.

Berita- Berita dari seluruh dunia termasuk politik, hiburan dan sukan juga tersedia untuk lelaki yang suka mengikuti perkembangan dunia hari ini.

Lelucon- Lelucon lucu yang menarik bagi lelaki yang melintasi semua bahagian masyarakat adalah ciri tetap juga.

Terdapat sebilangan bahagian yang menarik bagi kebanyakan lelaki. Ketersediaan terbitan baru setiap 7 hari adalah faktor lain yang membantu meningkatkan peredaran majalah. Sebenarnya, ia mendahului senarai penjualan majalah lelaki di Kepulauan Britain.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *